Algemene informatie

Outside Coaching geeft trainingen, cursussen en organiseert (sportieve) evenementen voor mensen van alle niveaus – als ze maar fit willen worden.
De Outside trainingen vinden plaats in Diemen op wisselende locaties.
Wij geloven in de voordelen van wisselende omgevingen en trainen in de buitenlucht, vanwege de vele nieuwe prikkels en inspirerende taferelen.
Elke 8-10 weken sluiten we een locatie af met een Outside Special (een training waarbij we iets extra’s doen, zoals een bijzonder thema).

Training aanbod:
Wij bieden op dit moment Bootcamp trainingen (zie video hieronder), en wellicht in de toekomst komen onze Running lessen en Yoga lessen terug op het rooster.

Alle trainingen duren 60 minuten en worden gegeven in de buitenlucht.
Alle trainingen worden gegeven in Diemen op wisselende locaties. Elke acht weken verandert de locatie, om te zorgen voor verrassende omgevingen en veelzijdige trainingen!
De trainingen zijn ruim van te voren uitgedacht en zijn daarom sterk resultaatgericht!
Wil je weten of jij wel past in zo’n sportieve groep? Check dan dit artikel!
Ben je er al uit dat je mee wilt doen? Ga naar onze Bootcamp pagina, onze Running pagina of onze Yoga pagina
 

Bootcamp

De Outside Bootcamp trainingen zijn gericht op het verbeteren van de algehele fitheid, het aanleren van ‘functionele’ compound oefeningen zoals squats, deadlifts, push ups, pull ups, lunges, farmers walks, overhead presses en variaties om blessures te voorkomen en bewegingen in het dagelijks leven te verbeteren, het verbeteren van de kennis ten aanzien van voeding en het verwezenlijken van persoonlijke doelstellingen.
Wij proberen via deze Bootcamp ons niet uitsluitend op sport-prestaties te richten, maar ook op het psychosociale en sociale vlak een goede les neer te zetten. Door middel van het ‘progressive overload’ principe zul je altijd beter, sneller, sterker, gespierder, droger of gezonder kunnen worden! Voor elke deelnemer een eigen les, maar toch in groepsverband!

Outside Running

De trainingen duren een uur en tijdens de lessen ga je onder leiding van Outside trainers Nike & Mark aan de slag met je loophouding, je ademhaling, je uithoudingsvermogen en leer je op de juiste manier de 5 kilometer te trotseren! Wij bieden verschillende cursussen, voor beginners en voor half-gevorderden.  

Met de kenmerkende Outside trainingsstijl- persoonlijk, veilig & verantwoord, effectief en plezierig, bieden wij een concept wat er nog niet is!

Outside Yoga

Outside Yoga is een fijne en unieke combinatie waarbij oefeningen uit de pilates en hatha yoga worden gecombineerd in kleine groepen (max. 10 deelnemers) gedurende 60 minuten per les. Naast spierversterkende oefeningen voor de rug, buik, armen en benen, worden er zachte yin yoga houdingen uitgevoerd om de spieren te laten rusten en druk- en rek uit te oefenen op het bindweefsel. 
De lessen zijn zoals alle Outside lessen voor iedereen goed te volgen- wij passen de oefeningen aan op jouw niveau!
 
______________________________________________________
Cursussen:
Wij organiseren 2 cursussen:
“Gezonde Voeding” Interesse in onze cursus? Mail naar bootcamp@outsidetraining.nl voor informatie over onze cursus.
“Sportvoeding”Interesse in onze cursus? Mail naar bootcamp@outsidetraining.nl voor informatie over onze cursus.
Events:
Wij organiseren jaarlijks de Outside Bootstacle Run!