Outside biedt naast kracht- en conditie trainingen in de vorm van bootcamps, ook gespecialiseerde hardlooptrainingen. Deze trainingen worden gegeven onder leiding van Outside Running trainers Nike Jonkers en Mark Bakker.

In de zomer (vanaf 8 juli tot 2 september 2019) zullen er 9 ‘Outside Technical Basic Running Skill Training’ worden gegeven onder leiding van Nike Jonkers. De trainingen zijn los te volgen en/of als reeks op elke maandagavond, tussen 8 juli en 1 september, om 18:30u.

Elke les heeft een eigen thema, maar tijdens elke les ga je vooral focussen op hardlooptechniek. Je hoeft om deze les te volgen niet meer dan 2 kilometer te kunnen lopen.

Deze les is leerzaam voor zowel beginners als (half) gevorderden. De kosten zijn €12 voor 1 credit, of €30 voor 3 lessen. Je vindt ze in de webshop!

Outside Running Courses

Na de zomer, vanaf 9 september 2019 starten er maar liefst 2 Runner- cursussen.

De ‘Start 2 Run Outside Course‘ voor beginners die hun (eerste) 5 kilometer willen trotseren. We gaan de basis technieken van het hardlopen behandelen, geleidelijk steeds verder hardlopen en ondertussen bouwen we aan een fundament voor toekomstige uitdagingen. Binnen 12 weken zul jij de eerste 5 kilometer lopen! Ja, jij kan het ook!
(klik hier voor meer informatie)

&

de ‘Run More Outside Course‘ voor lopers die richting de 10 kilometer willen trainen of hun techniek verder willen verbeteren. We gaan meer in op duur en intensiteit, maar ook kracht- en coretraining worden meegenomen in de trainingen.
( klik hier voor meer informatie )

Outside Running Trainer Mark Bakker in actie