Outside biedt naast kracht- en conditie trainingen in de vorm van bootcamps, ook gespecialiseerde hardloop- en conditietrainingen. Deze trainingen worden gegeven onder leiding van Outside Running trainers Nike Jonkers en Mark Bakker.

De Outside Run & Conditioning trainingen (klik hier voor meer informatie) wordt elke maandagavond om 19:30u gegeven.
Elke les heeft een eigen thema, maar tijdens elke les ga je vooral focussen op hardlooptechniek en conditie/uithoudingsvermogen. Je hoeft om deze les te volgen nog niet een goede conditie te hebben!

Deze les is leerzaam voor zowel beginners als (half) gevorderden. De kosten zijn gelijk aan onze reguliere Outside Bootcamps. Je kunt een abonnement of strippenkaart aanschaffen in de webshop!

Outside Running Courses

OP DIT MOMENT zijn er nog géén running courses gepland. Je kunt het best deelnemen aan onze Outside Run & Conditioning trainingen voor verdieping op techniek en conditie!

De ‘Start 2 Run Outside Course‘ voor beginners die hun (eerste) 5 kilometer willen trotseren. We gaan de basis technieken van het hardlopen behandelen, geleidelijk steeds verder hardlopen en ondertussen bouwen we aan een fundament voor toekomstige uitdagingen. Binnen 12 weken zul jij de eerste 5 kilometer lopen! Ja, jij kan het ook!
(klik hier voor meer informatie)

&

de ‘Run More Outside Course‘ voor lopers die richting de 10 kilometer willen trainen of hun techniek verder willen verbeteren. We gaan meer in op duur en intensiteit, maar ook kracht- en coretraining worden meegenomen in de trainingen.
( klik hier voor meer informatie )

Outside Running Trainer Mark Bakker in actie