Outside heeft sinds november 2018 abonnementen voor de die-hard Outsider die consistent wil blijven trainen tegen lagere tarieven. Hier vindt u onze abonnementsvormen, de voorwaarden en meer.

Abonnementsvormen:

 
Abo 1x per week : €35,- / per maand
^ Mis je een week?
Dan heb je nog 2 weken om je training(en) in te halen!
 
Abo 2x per week : €62,- / per maand
^ Mis je een training? Dan heb je nog 3 weken om je training(en) in te halen!
 

Abonnementsvoorwaarden:

 
• Een Abonnement is persoonlijk en (credits) niet overdraagbaar.
• Gemiste trainingen kunnen nog tot 2 of 3 weken in worden gehaald. De periode om in te halen is afhankelijk van het gekozen abonnement.
• Abonnementen kunnen niet voortijdig worden afgebroken of gewijzigd tijdens de eerste 3 initiële maanden.• Een abonnement heeft een minimale duur van 3 maanden, en wordt telkens maandelijks 28 dagen voor de volgende maand verlengd. Kosten worden verhaald middels automatische incasso.
• Bevriezen van het abonnement is op medische gronden mogelijk of in geval van zwangerschap. Het abonnement is in overleg te bevriezen voor een periode van 1 tot maximaal 6 maanden. Indien jouw abonnement nog een minimale looptijd heeft, wordt de minimale looptijd verlengd met de verrekende periode.
• Het opzeggen van jouw abonnement kan schriftelijk worden doorgegeven per mail (info@outsidetraining.nl). Houd rekening met een opzegtermijn van een maand en dat je de looptijd van jouw abonnement dient vol te maken.
Vermeld de volgende informatie in de opzegmail:
-naam, e-mailadres en reden van opzeggen.

Hoe werkt het?

 
Door een abonnement te nemen wordt elke week een X-aantal credits aan je account toegevoegd welke vrij te besteden zijn voor onze lessen. Mocht je een week een training missen, dan blijft je credit nog ten minste 2 weken beschikbaar om een extra les te volgen in latere weken.
 

Betaling:

 
• Je betaalt jouw abonnementskosten per maand (4 weken) vooruit via automatische incasso.