“Alleen al het woord “bootcamp” deed me afschrikken. Toch heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik een gratis proefles genomen.Maaike Recensie

En tot mijn verbazing vond ik het leuk! En waarom?

  • Omdat Samuel iedereen motiveert, van beginner (zoals ik) tot gevorderde.
  • Omdat Samuel goede uitleg geeft en let op ieders houding, elke week weer.
  • Omdat Samuel een sfeer neer weet te zetten waarin iedereen elkaar op zijn eigen niveau accepteert, helpt en motiveert.
  • Omdat de groep uit mensen van alle leeftijden bestaat.
  • Omdat het credo elke keer weer is: “Je kunt alleen maar beter worden dan jezelf”!

Ik doe nu een paar maanden mee en merk dat ik lekkerder in mijn vel zit en me fysiek sterker voel. En inmiddels vind ik het zo leuk dat ik 2x per week kom, echt nooit gedacht van mezelf.”

– Maaike Masselink

Sabine Progress

Sabine verloor 10kg tijdens haar eerste jaar trainen bij Outside.
Zij doet nu (2 jaar later) nog steeds mee met onze trainingen.

“De beste energizer op zondagochtend en woensdagavond! De trainingen van Samuel zijn intensief en ontspannend tegelijkertijd. Na een aantal trainingen is mijn conditie al enorm vooruit gegaan!”

-Sabine Barthel

 

 

 

“Ik heb genoten! Vandaag voor het eerst meegedaan met Samuel zijn Bootcamp. Leuke g

Mark halve marathon 1;43u

Mark is Marathon loper & fanatiek krachtsporter.

roep mensen en erg leuke, gevarieerde en pittige training! Voor alle fitheids-niveaus een uitdaging!! Doe mee!”

-Mark Bakker

 

Machteld ziet haar kracht toenemen en presteert beter als hardloopster.

Machteld ziet haar kracht toenemen en presteert beter als hardloopster.

“Heerlijk trainen in de buitenlucht. Samuel is een enthousiaste trainer, hij let goed op je houding en corrigeert waar nodig. Gemêleerde groep mensen jong en “oud” sportief en minder sportief. Ieder kan op zijn eigen kunnen trainen met de positieve motiverende woorden van Samuel.”

-Machteld Slagt

 

 

_DSC7153 logoSporten in de buitenlucht met een leuke enthousiaste groep mensen met afwisselende oefeningen begeleid door een geweldige coach, Samuel. Samuel let goed op je techniek en laat je ook je eigen grenzen verleggen.
Niet voor niets train ik nu alweer 6 maanden met veel plezier. Voel me stuk fitter en heb meer spierkracht vooral in de armen sinds ik begonnen ben.
Dus wacht niet langer, tot snel bij de volgende Bootcamp!”

Rosette

lydia batur

“De perfecte combinatie tussen de frisse buitenlucht, een dynamische groep en een gevarieerde training. Ik raad Outside aan iedereen aan die fitter wilt worden, techniek wilt verbeteren of opzoek is naar een leuke manier om actief bezig te zijn. Na een anderhalf jaar elke zondag en woensdag mee te hebben getraind is mijn conditie, kracht en techniek enorm verbeterd!”
-Lydia Randt

 

Anne heeft weer plezier in sport gevonden.

Anne heeft weer plezier in sport gevonden.

 

“Trainen in de buitenlucht met een geweldige groep mensen. En voor alle niveaus, gezindten, gewichtsklassen en leeftijden. Leuker bestaat niet.”

-Anne Elzinga

Ilona verloor 20 kilogram door goed op haar voeding te letten en een sport te vinden die ze vaak met plezier kan doen!

 
“Lang gezocht om iets naast het hardlopen te doen om de spieren te versterken. Sportschool (=binnen) had ik helemaal gehad. Ik was samen met wat hardloopmaatjes op zoek naar een andere BUITEN activiteit.
Nou, gevonden hoor. Eerste proefles precies een jaar geleden tijdens de Movember Actie in 2015. Meteen door dat Samuel niet zomaar oefeningen geeft maar echt ook zeer geïnteresseerd is in hoe de uitvoering daarvan is. Altijd weer jezelf uitdagen en tot de conclusie komen dat je het best wel kan eigenlijk. Zo’n gevarieerde groep mensen is ook heel erg prettig. Er zijn beginners tot aan gevorderden aanwezig, daar heeft Samuel ook oog voor. Progressies te over (AUW). Kort geleden mijn eerste Sportmeeting (nul-meeting) gehad. En constant hele interessante discussies over de facts en fabels van eten/dieten/hypes/mythes/rages/foodies.
Ik heb mijn ultieme combinatie gevonden. Dit ga ik lang volhouden!”
 -Ilona Bregard