Locaties vanaf 28 maart 2022:

De Outside Bootcamp Training start- en eindlocatie van de dinsdagavond (19:30u),  woensdagavond (19:30u) en donderdagavond (19:30u) trainingen vinden plaats: Speeltuin @ Bovenrijkersloot, Diemen Zuid


De Outside Bootcamp Training start- en eindlocatie van de zaterdag- en zondagochtend (10:00-11:00u +optionele 8:45-9:45u) trainingen vinden plaats: Speeltuin @ Gekroonde Pauw, Diemen Sniep
 

 

De Outside Running/Conditioning Training start- en eindlocatie van de donderdagavond (19:30-20:30u) trainingen vinden plaats:

Van Markenplantsoen Diemen, er is voldoende plek om altijd minstens 1,5 meter afstand te houden en er is een blauwe zone voor het parkeren!


 

 

Extra informatie

Op dit moment trainen wij in de omgeving van Diemen.

Wij wisselen elke 8-12 weken van trainingslocatie, omdat we nieuwe omgevingen gebruiken voor nieuwe mogelijkheden. Nieuwe straatmeubilair, andere heuveltjes, nieuwe fietsenstallingen en andere ondergronden. Deze wisselende omgevingen bieden telkens vele nieuwe prikkels die het lichaam en geest uitdagen te blijven adapteren. Dit komt jouw overall fitness alleen maar ten goede.

Naast de voordelen van omgevingen die inspireren tot nieuwe variaties/progressies op oefeningen, is een wisselende omgeving gezond voor de hersenen en is het zonde om maand in jaar uit op dezelfde buiten locatie te trainen.

Ook hierin is Outside uniek; de meeste bootcamp groepen sporten jaren lang op dezelfde buitenlocatie.

  • Meer informatie over onze trainingen vind je hier.
  • De trainingsagenda (met specifieke locaties en tijden) vind je hier.