Locaties sinds 27 juni 2022:

De Outside Bootcamp Training start- en eindlocatie van de dinsdagavond (19:30u),  woensdagavond (19:30u) en donderdagavond (19:30u) trainingen vinden plaats: Noorderbreedte @ Diemen Noord

Google Maps Link voor navigatie: https://bit.ly/Noorderbreedte
 
 
 
De Outside Bootcamp Training start- en eindlocatie van de woensdagochtend (10u) & zaterdagochtend (10:00-11:00u +optionele 8:45-9:45u) en zondagochtend (10:00-11:00u +optionele 8:45-9:45u) trainingen vinden plaats: Basketbal Court Diemen Noord, naast (maar niet op) Brede School de Noorderbreedte en tegenover Karekiet 12 Diemen Noord.
 
 

 

 

Extra informatie

Op dit moment trainen wij in de omgeving van Diemen.

Wij wisselen elke 8-12 weken van trainingslocatie, omdat we nieuwe omgevingen gebruiken voor nieuwe mogelijkheden. Nieuwe straatmeubilair, andere heuveltjes, nieuwe fietsenstallingen en andere ondergronden. Deze wisselende omgevingen bieden telkens vele nieuwe prikkels die het lichaam en geest uitdagen te blijven adapteren. Dit komt jouw overall fitness alleen maar ten goede.

Naast de voordelen van omgevingen die inspireren tot nieuwe variaties/progressies op oefeningen, is een wisselende omgeving gezond voor de hersenen en is het zonde om maand in jaar uit op dezelfde buiten locatie te trainen.

Ook hierin is Outside uniek; de meeste bootcamp groepen sporten jaren lang op dezelfde buitenlocatie.

  • Meer informatie over onze trainingen vind je hier.
  • De trainingsagenda (met specifieke locaties en tijden) vind je hier.