Wil jij je uithoudingsvermogen verbeteren?
Wil jij een betere conditie?
Wil jij sneller worden?
Wil jij je hardloopafstand vergroten?
Wil jij een betere hardloper worden?
 

Dan hebben we goed nieuws!

 

Wij gaan vanaf maandag 15 juni 2020 een nieuwe vaste les op de maandagavond starten in Diemen, de Outside Run & Conditioning Training! De les zal op elke maandagavond om 19:30u plaatsvinden en wordt gegeven door trainers Nike Jonkers of Mark Bakker! 

Tijdens deze les (voor elk niveau!) wordt er meer nadruk gelegd op cardio (ter verbetering van het uithoudingsvermogen) en dat doen we door veel cardio-oefeningen te combineren met hardlopen/looptechniek training. Hierdoor zal je uithoudingsvermogen toenemen en voor je het weet, heb je een betere conditie!
Je hoeft hiervoor dus nog niet een goede conditie te hebben! Het verbeteren van je uithoudingsvermogen kun je merken in het dagelijks leven maar ook zul je met deze lessen een betere hardloper worden.

Aanvullend aan de trainingen, is er de optionele mogelijkheid om persoonlijke hardloopschema’s aan te schaffen en adviezen in te winnen/coaching te krijgen voor persoonlijke doelen.

Uiteraard is het een echte en complete Outside training, dus kom en er tijdens deze les ook core-oefeningen en ondersteunende krachtoefeningen aan bod.
Wil jij dus, misschien aanvullend aan de Outside Bootcamps, meer nadruk leggen op het fitheidsaspect ‘conditie’? En/of wil jij beter leren hardlopen?
Dan is deze les écht iets voor jou!

Deelname kan (voorlopig) met dezelfde credits als de Outside bootcamps! Heb je nog nooit bij Outside getraind? Dan kan je een gratis proefles proberen, en dat kan ook tijdens deze les!
Laat hieronder weten wanneer je mee wilt doen en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!