Hardlopers zijn bij Outside Training in Diemen aan het goede adres. 

Wij bieden met o.a. gerichte loopscholing, krachttraining en core-training de oplossing voor veel hardlopers die meer uit hun loop carrière willen halen. Wij leren hardlopers de juiste ademhalingstechnieken toe te passen tot aan hun schoudermechanica te verbeteren tijdens het lopen.
Met een oog voor detail en tegelijk een talent voor focus op de belangrijkste zaken, brengen wij jou tot een hoger niveau.

Straks kun jij de juiste techniek van voetlanding tot aan de volgende afzet toepassen- om meer uit je hobby te halen.
Bij Outside bieden we cursussen en een wekelijkse hardloop- en conditie training.

Hardlopers of aspirant hardlopers kunnen elke maandagavond om 19:30u wekelijkse trainingen in Diemen volgen, genaamd de Outside Run & Conditioning Training!
Tijdens deze les (voor elk niveau!) wordt er meer nadruk gelegd op cardio (ter verbetering van het uithoudingsvermogen) en dat doen we door veel cardio-oefeningen te combineren met hardlopen/looptechniek training. Hierdoor zal het uithoudingsvermogen toenemen en voor je het weet, heb je een betere conditie!
Je hoeft hiervoor dus nog niet een goede conditie te hebben! Het verbeteren van je uithoudingsvermogen kun je merken in het dagelijks leven maar ook zul je met deze lessen een betere hardloper worden.

Aanvullend aan de trainingen, is er de optionele mogelijkheid om persoonlijke hardloopschema’s aan te schaffen en adviezen in te winnen/coaching te krijgen voor persoonlijke doelen.

Deelname kan (voorlopig) met dezelfde credits als de Outside bootcamps! Heb je nog nooit bij Outside getraind? Dan kan je een gratis proefles proberen, en dat kan ook tijdens deze les!
Laat via deze link weten wanneer je mee wilt doen en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

 

Cursus Hardlopen voor beginners:

Op dit moment hebben we nog geen nieuwe Start 2 Run Outside Course gepland!

Wij begeleiden tijdens deze cursus beginnende hardlopers naar hun (eerste) 5 kilometer, met betere looptechnieken en een hogere belastbaarheid wat zich vertaalt in betere prestaties en een verminderde kans op blessures, met uiteindelijk een langer loop-plezier tot gevolg.  

Ga onder leiding van Outside trainers Nike & Mark aan de slag met je loophouding, je ademhaling, je uithoudingsvermogen en leer op de juiste manier de 5 kilometer te trotseren!

Met 1-wekelijkse hardlooptrainingen, speciaal voor beginnende hardlopers, kun je nu een begin maken aan je loopcarrière! Deze cursus is geschikt voor mensen die echt ”vanaf 0” beginnen en/of sterk aan het fundament willen werken! 

Cursus Hardlopen voor half-gevorderden:

Ook hebben we in verband met het coronavirus nog geen nieuwe Run More & Better Outside Course gepland!

Ga onder leiding van Outside trainer Mark Bakker verder met het verbeteren van je loophouding, je ademhaling, je uithoudingsvermogen en leer na 12 weken de 10 kilometer (met een betere techniek of hogere snelheid) te trotseren! Deze les is geschikt voor Outsiders die de
‘Start 2 Run Outside Course’  hebben doorlopen of recreatieve hardlopers die graag de 10 kilometer (beter) willen leren lopen.

Met 1-wekelijkse hardlooptrainingen, speciaal voor half gevorderde hardlopers, kun je nu een vervolg brengen aan je loopcarrière! Deze cursus is geschikt voor mensen die de eerste 5km al kunnen lopen, misschien zelfs al 10, maar die dit nog beter en efficiënter willen kunnen! 

 

Laat een bericht achter via onze contact pagina voor meer informatie. KLIK HIER.

Voor adviezen rondom wedstrijdvoorbereiding en verbeteringen in lichaamssamenstelling ben je ook aan het goede adres, dan kun je Personal Training overwegen.