Als werkgever betaalt u niet simpelweg voor ‘een uurtje sport’ als ons concept omarmt;
u betaalt voor de effecten van een uur sporten in groepsverband. U betaalt voor gezondere werknemers, gemotiveerde werknemers, werknemers die beter gaan samenwerken, werknemers met minder stress en zelfs een lager ziekteverzuim.
Tevens geeft u werknemers het signaal dat zij gewaardeerd worden en dat er in hun gezondheid en fitheid wordt geïnvesteerd. Dit kan zich verder vertalen in een hogere arbeidsproductiviteit en een grotere inzet van werknemers, meer creativiteit en uiteindelijk een hogere omzet voor de organisatie.

Bootcamp voor werknemers is een investering in het belangrijkste onderdeel van de organisatie: de (werkzame) mensen in de organisatie.

Wij bieden u een zeer professionele bootcamp training door HBO & Universitair geschoolde trainers, waarbij plezier gegarandeerd wordt voor álle deelnemers en waarbij veiligheid en resultaatgericht-trainen hoog in ons vaandel staan.

Er is maar één maar… Een (groot) deel van het bestuur doet mee. Wie wil dat zijn werknemers gezond en fit worden, moet dat zelf ook uitstralen.

 

Bent u geïnteresseerd en wilt met ons in gesprek over de mogelijkheden, welke reiken van een éénmalige bootcamp training tot aan een volledig geïmplementeerd gezondheidsbeleid zoals structurele wekelijkse trainingen en evidence-based, praktijk-gerichte seminars over verschillende onderwerpen rondom gezondheid en fitheid?
Laat hieronder een bericht en uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op!