Misschien houd je er van dat er tegen je geschreeuwd wordt, dat je gepushed wordt door de pijn heen én dat je constant te horen krijgt hoeveel kilo je nog moet verliezen;

dan ben je bij ons aan het verkeerde adres.

Dat noemen wij niet motiveren, maar incompent training geven.

Wij doen het anders.

Bij Outside focussen we op het vergroten van intrinsieke motivatie, het helder krijgen (en behalen) van de persoonlijke doelen en het vergroten van het plezier tijdens de trainingen. Wij weten hoe belangrijk het is om blessure- en pijnvrij te blijven en geven daarom verantwoorde trainingen waarbij iedere deelnemer op het eigen niveau werkt en elke training een beetje beter wordt. En dat bewijzen we elke keer weer. Wat wij doen werkt.

Wij geloven in het belang van technisch verantwoord bewegen; bij ons ben je er zeker van dat er continue wordt gewerkt op een veilige, doch uitdagende en lichaamshoudings-verbeterende manier. No excuses; maar wel met beleid!

No excuses; maar wel met beleid!

Wij zijn up-to-date met de huidige wetenschappelijke inzichten op het gebied van voeding, trainingsleer, anatomie tot aan coaching. Daardoor kunnen wij nuchter blijven bij de zoveelste hype en helpen wij onze deelnemers door de bomen het marketingbos te herkennen.
Daarnaast geloven wij in de positieve effecten van groeps-bonding dus samen sporten is een belangrijk thema tijdens onze lessen.

Elkaar helpen, stimuleren en zelfs coachen leidt tot snelle resultaten en ook nog eens goede relaties, van kennissen tot aan vriendschappen.

 

Wij, Outside, zijn niet een grote groep individuen.

Wij zijn een grote groep individuen die gemeen hebben dat we samen bij Outside sporten.
Wij zijn Outside.